Vårresa till Riolo Terme

Följ med på en härlig cykelresa till Italien med Bernt Johansson

Riolo Terme, V 18, 29 april till 6 maj 2023

 

Välkommen att följa med på en veckas härlig cykelträning i en miljö som är optimal för oss som gillar att cykla.

Om du tycker om att cykla och vill bli en bättre cyklist – samtidigt som du vill uppleva det genuina Italien, så kommer du att få ut massor av denna resa.

Cykelveckan innehåller fantastisk natur, god mat, gott vin, massor av (lugn) härlig cykling, fikastopp, långa backar med fantastisk utsikt både upp och ner, gemenskap och många skratt.

 

Riolo Terme

Vi kommer att bo i Riolo Terme som ligger sex mil söder om Bologna och här bor vi på ett genuint och trevligt familjehotell. Riolo ligger inne in en dalgång som löper mellan Po-slätten och bergskedjan Apenninerna. Det gör att Riolo har, ett för cyklister, perfekt läge eftersom det finns möjlighet att cykla på slätten, i backar och i riktiga berg. Fantastiskt fina möjligheter för landsvägscykling.

Området präglas väldigt mycket av jordbruk i olika former, både nere på slätten och i dalgången runt Riolo Terme. Det är framför allt fruktodlingar av olika slag men man ser också en del vingårdar lite varstans, detta gör att landskapet ser prydligt och välskött ut.

Och så maten, det är inte för inte att regionen Emilia - Romagna kallas för Italiens kök.


Pris: Vi väntar fortfarande på uppgifter från hotell och transportbolag och kommer sätta priser för resan så snart de har kommit. 

Resegarantilagen: Bernt Johansson Konsult AB kommer ställa lagstadgad garanti till Kammarkollegiet.

Intresseanmälan: Innan priserna är satta tar vi inte emot några anmälningar men det går redan nu bra att göra en intresseanmälan för att ha förtur när platserna släpps. Intresseanmälan är naturligtvis inte bindande.

Här finns information om upplägg och priser från förra årets resa:

Riolo Cykelvecka Maj 2022 


Intresseanmälan:
kontakt@berntbikeevent.se 

I samarbete med Torbjörn Pettersson