Höstresa

Planering pågår och information inför 2023 års höstresa kommer snart.

Preliminära datum är 9-17 september.

 

Här nedanför följer information om hur upplägget såg ut år 2022

Mini Giro Toscana & Cinque Terre 

3:e – 11:e september 2022 genomför vi denna härliga cykleresa till Montecatini Terme, Marina di Pietrasanta vid Italienska rivieran i Toscana och Moneglia vid Cinque Terre.

Vårt motto är Enjoy!
Njut av skön cykling i lagom fart, av vacker natur, god mat, kanske ett gott vin och en härlig gemenskap!

 


Bernt Johansson Bike Event ochTorbjörn Pettersson Sport Event Travel bjuder in till:

Åtta dagars cykelresa lördag 3:e - söndag 11:e september 2022

Följ med på sju dagars cykling i västra Toscana och i bedårande vackra Cinque Terre i södra Ligurien.
Det blir mycket cykling på racercykel i lugn takt. Enjoy är vårt motto. Fokus är på att vi skall må bra och njuta av god mat, gott vin och att uppleva Italien där det är som vackrast.

Välkommen …

… att följa med på en dryg vecka fylld med härliga cykeletapper på ca 70 –160 km.

Efter att ha arrangerat Mini Giro d´Italia ett tiotal gånger så erbjuder vi nu ett nytt upplägg med att cykla i Toscana och i Cinque Terre. Vi kommer att cykla i trakter som Bernt är väl förtrogen med efter att ha bott i Toscana under sina proffsår, och därefter ha arrangerat uppskattade cykelresor både i Toscana,  Cinque Terre och Emilila Romagna.

Nu erbjuder vi dig ett upplägg med boende på tre olika ställen för att därmed slippa att byta hotell varje dag. I stället ger det utrymme att utforska vägar och sevärdheter i de tre ställen vi bor på. Vi anländerden till den fashionabla kurorten Montecatini Terme  och fortsätter efter tre dagar till Marina di Pitetrasanta på italienska Rivieran, där vi också stannar tre dagar för att sedan avsluta med två dagar i Moneglia i det vackra och vilda Cinque Terre . 

Alla transfers ingår i resans pris med ankomst lördag 4:e och avresa söndag 12:e.

Du får cykla i fantastisk natur, i långa backar med bedårande utsikt både upp och ner. Du får se och uppleva det ”riktiga” Italien med alla sinnen!
Vi cyklar lugnt och fint, tar fikastopp, äter en god picknick på våra förflyttningar och upplever en härlig gemenskap och många skratt.

Du som åker med behöver ha lite cykelvana (racercykel) och om  du har fått ihop 100 - 150 mil innan, eller cyklat fem - sex mil två, tre dagar i veckan sedan slutet av mars fram till början av maj, så kommer cyklingen på Mini Girot att bli en njutning...

Det som är bra med upplägget är att det också ger utrymme för annat än cykling om du inte vill cykla varje dag. Det ger också möjlighet att medföljande åker med utan att "behöva" cykla!

 

Pris per person

1250 Euro, för tre dagars cykelresa med helpension och fem med halvp. del i dubbelrum, totallt åtta dagar.*

*Kursen sätts i SEK när fakturering sker 40 dagar innan avresa.

Enkelrumstillägg per vecka

330 Euro.

Detta ingår

Fem dagars halvpension med frukost middag, tre dagars helpension med frukost, picknick-lunch och  middag, totalt åtta dagar. Vid behov hjälp med inställning av cykeln, teknikinstruktioner under träning. Cykling i grupp med ledare som också visar vägen, guidar och leder grupperna. Ingår också assistans med servicebil samt all logistik beträffande bagage och flytt mellan hotellen vid byte av orter.

Alla transfers ingår. Både till Montecatini från Pisa, vid ankomst, Moneglia till Pisa vid hemfärd och tansport av bagage mellan hotellen.

Mera info om Mini Giro Toscana & Cinque Terre hittar du här:

Mini Giro Toscana & Cinque Terre 2022

Anmälan:

infoberntbikeevent@gmail.com 


Resegaranti för våra cykelresor är stäld till Kammarkollegium genom Bernt Johansson Konsult AB.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/anmal-reseverksamhet